vrijdag 25 januari 2008

Pixum EasyBook

Ik was al een aantal keren op zoek geweest naar een goed programma om een fotoboek te maken. De volgende programma's had ik al eens bekeken: 'Hema Album Software', Blokker Fotoboek', 'Phototools Creator 4' en 'Albumprinter Pro Editor' maar al deze software was niet wat ik zocht.

Maar vandaag werd ik attent gemaakt op 'Pixum EasyBook'. Nadat ik deze software had gedownload was ik blij verrast door de flexibiliteit waarmee fotoalbums kunnen worden samengesteld. Ik heb nogal wat foto's (330) en om deze allemaal in één fotoboek onder te brengen leek mij een hele klus. Maar met 'Pixum EasyBook' bleek dit een fluitje van een cent te zijn. Voor de aardigheid liet ik het programma de foto's zelf indelen. Het resultaat was verbluffend goed. Ik had het zelf niet beter kunnen doen! En 90 pagina's met foto's is geen enkel probleem! Dit weekend ga ik nog even de teksten toevoegen en vervolgens ga ik het fotoboek online bestellen. Overigens kun je verschillende formaten fotoboeken in verschillende uitvoeringen bestellen.

Als je deze software ook wilt proberen surf dan naar: http://fotoboek.pixum.nl of http://www.pixum.nl/fotoboek.html
Ik heb deze adressen ook aan de rechterkant bij de links toegevoegd.

Onderstaand zie je een paar voorbeelden van programmaschermen:


3 opmerkingen:

Anoniem zei

Heb je het fotoboek al binnen?
Ik zou er ook één willen maken, maar wacht op je reactie.

deroderuiter zei

Het fotoboek hebben we ontvangen en het ziet er schitterend uit! Tot onze verrassing was het ondanks de 98 pagina's en een dun boek (12 mm) met een stevige kaft. De kwaliteit van de foto's is prima!
De volgende keer bestellen we hier weer!

Anoniem zei

Hoi Rob,

Ik ben momenteel ook bezig met PIXUM software.
Mijn fotoalbum is ongeveer 300 mb groot.
Leverde dit bij jou nog problemen op met bestellen?

Hoor graag van je.....
Wilco v S

Wilcovanstraten@hotmail.com

Google Adsense