zaterdag 26 januari 2008

Spooky!

Kerst
Met de kerstdagen was ik ziek, zodat we toen geen Kerst konden vieren met Silvia, Miguel, Moniek en Marcel. Maar vandaag was ik helemaal beter en konden we alsnog Kerst dunnetjes overdoen.
Aan het begin van de middag hadden we eerst van een lekkere brunch genoten die we 's ochtends hadden bereid. Daarna waren de cadeautjes, die de Kerstman had achtergelaten, aan de beurt. Het was weer reuze gezellig!

Nachtcache
Aan het begin van de avond besloten we een nachtcache te gaan lopen. Bij dit soort caches heb je je GPS eigenlijk helemaal niet nodig maar moet je met je zaklantaren je weg vinden door kleine reflectoren (fire needles) op bomen op te sporen.
Ondanks de volle maan was het toch al aardig donker toen we, samen met Silvia en Marcel aan deze spooky cache begonnen. Nog nooit eerder hadden we in het donker een cache gezocht. Gewapend met drie zaklantarens trokken we het bos is. De tocht voerde ons over smalle bospaadjes. Af en toe vloog er een houtduif weg. Tweederde van deze duistere route verliep prima. Maar toen zagen we geen ogen meer oplichten aan de bomen. Gelukkig hadden we direct in het begin van onze queeste te cache al zien liggen en hadden we deze coördinaten vastgelegd. Er zat niets anders op dan rechtstreeks naar de cache te gaan lopen en deze te gaan openen. Ondanks dat we de route niet helemaal konden lopen was het een geweldige ervaring.

Geen opmerkingen:

Google Adsense