vrijdag 5 juni 2015

Dag 3: Italië

We hebben tien uur in één keer door als een blok geslapen en worden wakker van de wekker. Het is weer schitterend weer en vol goede moed beginnen we aan de laatste etappe naar Italië.

IMG_1803-kopieIMG_1804-kopie

We zijn verbaasd hoe rustig het ook hier weer op de weg is. Nu de nieuwe wegen naar en rond Milaan allemaal klaar zijn is het bijna een feest om hier zonder files te mogen rijden. Onderweg stoppen we natuurlijk een paar keer om wat te ontspannen en om te eten. Bij de tankstations is het goed opletten. Met een caravan kun je of alleen tanken of alleen parkeren. Door de rare indeling van deze plekken kun je niet tanken en ook parkeren. Je moet dus even besluiten wanneer je wat wilt doen.

IMG_1805-kopieIMG_1806-kopie

En dan komen we uiteindelijk rond een uur of drie op Camping Valle Gaia in Casale Marrittimo aan. We worden direct herkent en na even gezellig gekletst te hebben zetten we de caravan op de plek en bouwen we voortent op. Gelukkig komt er net een wolk voorbij want bij 32 graden de voortent opbouwen is een hele uitdaging! Maar het lukt allemaal en voldaan gaan we in de stoel zitten om het resultaat van onze inspanning te bekijken.

Na gedoucht te hebben genieten we van een overheerlijk pizza in de pizzeria op de camping. Ricardo heet ons daar welkom en vraagt hoe lang we al niet naar deze camping komen. Heel lang dus…

Om negen uur ‘s avonds zijn we weer zo moe dat we gaan slapen. Wat bij een temperatuur van 27 graden in de caravan wel plakkerig is.

Geen opmerkingen:

Google Adsense