zondag 12 april 2009

2 jaar!

Vandaag ben ik twee jaar geworden! Het is namelijk precies twee jaar geleden dat ik de stamcelinfusie heb gehad. En het gaat prima met mijn gezondheid. Zelfs mijn rug voelt al weer een stuk beter.

Toevallig was er vandaag ook het tweede geocache paasevent in Wijchen. Het was het eerste geocache event waar we naar toe zijn geweest. Er zijn zo'n 250 geocachers (100 teams) op af gekomen. Het is altijd leuk om andere geocachers te ontmoeten. Volgende week zaterdag gaan we naar een nog groter geocache event in Naarden. Daar komen zo'n 950 geocachers uit binnen en buitenland!

Iedere keer ben ik weer blij verrast hoeveel mensen deze blogger lezen (450 bezoeken per maand van 250 lezers). Zo werd ik tijdens het geocache event regelmatig gevraagd hoe het met mijn gezondheid ging en was men heel belangstellend naar de toestand van mijn rug. Velen vertelden mij dat ze deze blogger regelmatig lezen. Het doet mij bijzonder goed dat zo veel mensen deze blogger lezen. Dat geeft mij de energie om dagelijks tegenaan te gaan!

1 opmerking:

Claudia zei

En je wilt niet weten uit welke hoek de reacties zoal komen ( of juist wel....)

Groetjes Claudia Hendriks
ooit van Nutreco

Google Adsense