zaterdag 14 juli 2007

Zuid-Limburg


Toen wij begin dit jaar dertig jaar getrouwd waren hadden wij van onze kinderen een hotelbon gekregen. En nu ik van de hematoloog weer uit eten mocht en het weer bovendien prachtig was besloten we om maar eens een weekendje naar zuid-Limburg te gaan. Vanmorgen zijn zijn we dan ook vertrokken naar Hotel Brughof bij kasteel Erenstein in Kerkrade. Het is daar verschrikkelijk mooi! We hebben de dag doorgebracht met het vinden van vijf geocaches en 's avonds hebben we lekker gegeten bij het Spaanse restaurant Navarro in het centrum van Kerkrade. De foto's zijn van het hotel.

2 opmerkingen:

Andrea zei

Beste Rob, met veel belangstelling lees ik jouw weblog omdat mijn man 10 maart ook een beenmergtransplantatie heeft ondergaan. We zijn benieuwd wanneer je inderdaad weer uit eten mag, waar dat vanaf hangt en mocht je dan ook een glaasje wijn? En wanneer mag je weer bloemen in huis hebben? Het zal allemaal best individueel zijn maar ik kan me voorstellen dat er ook bepaalde waarden behaald zijn waardoor je weer uiteten mag/ bloemen mag enz. Dank voor alle informatie via je weblog

deroderuiter zei

Hallo Andrea,

Leuk dat jullie onze blogger lezen. En natuurlijk wensen wij jouw man een voorspoedige genezing toe!
Na ongeveer een half jaar zijn we weer uit eten gegaan, maar niet naar de Chinees en de Snackbar en ook geen barbecues. Na twee jaar ben ik blijkbaar nog steeds heel gevoelig voor eten, want ik zit nu al meer dan een week met de gevolgen van niet goed gaar vlees van de barbecue. Ik herstel veel langzamer dan een "gezond" iemand.
Na een half jaar hebben we de poezen weer binnengelaten en hebben we de planten weer in de kamer gezet. Maar snijbloemen hebben we een jaar buiten de deur gehouden. Het water van snijbloemen is een bron van bacteriƫn en schimmels.
Wat ook belangrijk is is om contact met kinderen en ouderen van dagen zo veel mogelijk te vermijden (die dragen de meeste ziektekiemen met zich mee). Ook lieten wij geen bezoek toe van verkouden of zieke mensen.
Conditie is heel belangrijk. Tussen de chemokuren door en na de beenmergtransplantatie heb ik heel veel gewandeld. Soms kon ik niet meer dan 100 meter wandelen, maar iedere dag kwam ik weer een stukje verder aan de arm van mijn vrouw. Nu loop ik met gemak weer 12 km. Zoals je waarschijnlijk wel gelezen hebt doen wij aan geocachen, waardoor je veel wandelt. Echt een aanrader.

Mochten jullie nog meer vragen hebben, stuur dan gerust een mailtje.

Groetjes,

Rob de Ruiter

Google Adsense