maandag 6 oktober 2008

Een weekendje Texel

Het afgelopen weekend zijn we samen met Silvia en Marcel naar Texel geweest om te Geocachen. We hadden ons voorgenomen om op fiets de gaan, maar de weersvoorspelling was dermate slecht dat we toch maar de auto hebben meegenomen in plaats van de fiets.
Direct na aankomt met de boot zijn op zoek gegaan naar de eerste caches. Onderweg naar de caches hebben we veel natuurschoon gezien. Wat is Texel toch mooi! De eerste dag leverde dat 14 geocaches op waarbij onze 1000ste cache! Die vonden we bij het Esperanto monument in Den Burg. 's Avonds hebben we met een heerlijk etentje onze 1000ste cache gevierd en hebben we ook het feit gevierd dat we 34 jaar geleden zijn verloofd.


Na een overnachting in een Bed & Breakfast in de Koog zijn we de volgende dag weer op pad gegaan. Maar het weer was niet al te best. Het regende in één stuk door en na een paar geocaches waren we drijfnat. Gelukkig konden we in een restaurant wat opdrogen. Toch hebben we in de regen nog tien geocaches gevonden, waarmee het totaal van een weekendje Texel op 24 geocaches kwam te staan.
Op de terugweg bleken de wegen op sommige plekken in Noord-Holland helemaal blank te staan van de hevige regenval. Toch een geslaagd weekend!

Geen opmerkingen:

Google Adsense