maandag 26 mei 2008

Toscane, dag 3

Vandaag rijden we naar Italiƫ. De afgelopen nacht heeft het weer geregend, maar 's ochtends was het gelukkig weer droog.
We vertrekken om 10 over 8. De rit verloopt voorspoedig maar ten noorden van Milaan komen we in een file van 6 kilometer terecht. Gelukkig hebben we hierdoor niet zo veel oponthoud.
Ondanks dat op de kaart staat dat de weg tussen Bologna en Florence een slechte weg is, die de ANWB afraadt, valt het ons erg mee om dit traject te rijden. Er zijn veel tunnels met daartussen prachtige uitzichten over het begin van Toscane.
Nadat we de snelweg hebben verlaten moeten we nog ongeveer 10 kilometer rijden naar de camping. Eerst komen we door twee dorpen maar daarna gaan we via een slingerweg de bergen in. De TomTom is de weg even kwijt zodat we borden maar volgen.
Precies om half vier staan we bij de receptie en krijgen we een plaats toegewezen die ons niet bevalt. Gelukkig krijgen we naar enig heen en weer gepraat toch een plek die ons wel bevalt. We hebben direct de voortent maar opgezet bij een temperatuur van 33 graden. 's Avonds kunnen we de verleiding niet weerstaan om in het restaurant van de camping lekker te gaan eten.

Geen opmerkingen:

Google Adsense